Svet-Stranek.cz
Hypotéky-Úvěry-Pojištění
KSFinance-finanční poradenství

Nebankovní hypotéky:Hypotéky-Úvěry-Pojištění

Nebankovní hypotéky

Nebankovní hypotéka: Peníze pro každého!

Nebankovní hypotéka je velmi snadno dosažitelná pro všechny sociální i věkové skupiny obyvatel. Nerozhoduje, jestli jste důchodce, student či klient bez stálého příjmu. Jelikož ručíte bytem či domem, který máte v osobním vlastnictví, nejsou další parametry příliš důležité. Výše zástavy je až 70% ceny vaší nemovitosti. Koupi nemovitosti potom financujeme do 50% výše její kupní ceny.

Proto nepožadujeme u tohoto produktu nahlížet do registru dlužníků. Stejně tak pro nás není důležité vědět, jestli máte či nemáte stálý příjem. Hlavním kritériem je pro nás, jestli jste majitelem dané nemovitosti. Můžete ručit nemovitosti třetí osoby.Od tohoto předpokladu se odvíjí další postup.

Hypotéky poskytujeme také na financování pozemků, chat, chalup i komerčních objektů. Na dosah ruky tak máte částku, kterou by vám v bankovním sektoru tak snadno nepůjčili. My Vám půjčíme peníze až do výše 110 000 000 Kč. Můžete je navíc použít ke zcela libovolnému účelu. Ani tento fakt není u jiných hypoték samozřejmostí.

Nebankovní hypotéka je velmi výhodný a zároveň svobodný způsob, jak získat značnou finanční hotovost. Pokud chcete mít vše plně pod kontrolou, potom je nebankovní hypotéka produkt pro Vás!


link pro občany:https://www.grandpujcka.cz/affil/173


link pro OSVČ:https://www.financovani-podnikatelum.cz/affil/173